Ous amb betxamel

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

3 racions

Elaboració

Es bullen i es pelen el ous, es parteixen pel mitg i es treu el rovell.
Les sebes netes es tallen ben petites. La seba tallada té un gust diferent a la rellada.
A la paella amb l'oli calent s'hi tira la seba, quan està rossa s'hi afegeix la llet, la farina, amb compte no quedin gramulls ni s'aferri, i la sal.
En una plàtera es possen els ous partits i els rovells a la vora i es tira la betxamel per sobre ben posat i a menjar.

30min

Notes

Es poden fer tot l'any, fred o calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se