Ous amb betxamel
Categoria:
Altres
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 6 ous
- Farina
- Llet
- Sebes
- Oli
- Sal
3 racions
Elaboració
Es bullen i es pelen el ous, es parteixen pel mitg i es treu el rovell.
Les sebes netes es tallen ben petites. La seba tallada té un gust diferent a la rellada.
A la paella amb l'oli calent s'hi tira la seba, quan està rossa s'hi afegeix la llet, la farina, amb compte no quedin gramulls ni s'aferri, i la sal.
En una plàtera es possen els ous partits i els rovells a la vora i es tira la betxamel per sobre ben posat i a menjar.
30min
Notes
Es poden fer tot l'any, fred o calent.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1082 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.