Ous amb betxamel

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 ous
  • Farina
  • Llet
  • Sebes
  • Oli
  • Sal

3 racions

Elaboració

Es bullen i es pelen el ous, es parteixen pel mitg i es treu el rovell.
Les sebes netes es tallen ben petites. La seba tallada té un gust diferent a la rellada.
A la paella amb l'oli calent s'hi tira la seba, quan està rossa s'hi afegeix la llet, la farina, amb compte no quedin gramulls ni s'aferri, i la sal.
En una plàtera es possen els ous partits i els rovells a la vora i es tira la betxamel per sobre ben posat i a menjar.

30min

Notes

Es poden fer tot l'any, fred o calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1082 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: