Carbassa bullida

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Carbassa
  • Aigua
  • Sal
  • Farina

4 racions

Elaboració

La carbassa, es trenca a bocins,es pela, es treuen les llavors, i es torna a fer a bocins petits.
Amb una olla es pose una mica d'aigua, sal i la carbassa es deixa bulli can esta cuita, si afegeix una mica de farina desfeta amb una mica d'aigua.
Es bo que bulli poc a poc.

30min

Notes

Cuan está al plat si possa un raig d'oli de oliva.
Si no es prou dolça, una mica de sucra al damun le fá mes mengativa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3117 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: