Pa de motlle amb gambas
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llesques de pa de motlle sense croste.
- 50 grs de gambes.
- 1 cullaredeta de mantequilla.
- 1 cullarada d'oliva.
- 1 cullarada de salsa de tomaque.
- 1 cullarade rasse de farina.
- Sal.
- 1/2 litro de llet.
2 racions
Elaboració
Es pelen les gambes.
En una paella, posem la"mantequilla, l'oli si afeigeixen les gambes tomb i tomb i es treuen.
A la mateixa paella es possa es possa la ferina poc a poc tot remanan es tira la llet, es deixa fa xup xup i si afaigeig la salsa de tomaque, la sal.
Cuan está espesa si afeixeig les gambes, tot ben remanat i es posa al damunt de les llesques de pa de motlle.
Les llesques de pa es poden torrá una mica,abans de posarli la salsa.
Els menuts tambe poden mengar diferent per les festes.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2324 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.