Pa de motlle amb gambas

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 llesques de pa de motlle sense croste.
  • 50 grs de gambes.
  • 1 cullaredeta de mantequilla.
  • 1 cullarada d'oliva.
  • 1 cullarada de salsa de tomaque.
  • 1 cullarade rasse de farina.
  • Sal.
  • 1/2 litro de llet.

2 racions

Elaboració

Es pelen les gambes.
En una paella, posem la"mantequilla, l'oli si afeigeixen les gambes tomb i tomb i es treuen.
A la mateixa paella es possa es possa la ferina poc a poc tot remanan es tira la llet, es deixa fa xup xup i si afaigeig la salsa de tomaque, la sal.
Cuan está espesa si afeixeig les gambes, tot ben remanat i es posa al damunt de les llesques de pa de motlle.
Les llesques de pa es poden torrá una mica,abans de posarli la salsa.
Els menuts tambe poden mengar diferent per les festes.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: