Rostit de gall d'indi amb gambes i bolets
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 gall d'indi
- 6 cebes
- 2cabesa d'alls
- 4fulles de lloré
- 8 gambas
- 1/2 kg de bolets
- Sal
- Oli
- 1 copa de conyac
- 4 rametas de lloré
4 racions
Elaboració
En una cassola gran si pot ser de test millor, es possa l'oli, un bon rag d'oli de oliva ,cuan está calent si possa el gall d'indi tallat a bossins grosos, es tapa cuan esta una mica cuit, es possa la ceba a talls, la sal, els alls senses amb pell i el lloré.
Es ba nan remanan a foc mitjà.
Cuan está mig cuit si afeigeixen les gambes i els bolets.
Cuan está casi cuit si afaixeig la copa gran de conyac, es deix redui, remaná amb cura, es tasta i fora.
45min
Notes
EL tall al mig, les gambes i els bolets a la boreta amb una rameta de romé petita.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3828 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.