Rostit de gall d'indi amb gambes i bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 gall d'indi
  • 6 cebes
  • 2cabesa d'alls
  • 4fulles de lloré
  • 8 gambas
  • 1/2 kg de bolets
  • Sal
  • Oli
  • 1 copa de conyac
  • 4 rametas de lloré

4 racions

Elaboració

En una cassola gran si pot ser de test millor, es possa l'oli, un bon rag d'oli de oliva ,cuan está calent si possa el gall d'indi tallat a bossins grosos, es tapa cuan esta una mica cuit, es possa la ceba a talls, la sal, els alls senses amb pell i el lloré.
Es ba nan remanan a foc mitjà.
Cuan está mig cuit si afeigeixen les gambes i els bolets.
Cuan está casi cuit si afaixeig la copa gran de conyac, es deix redui, remaná amb cura, es tasta i fora.

45min

Notes

EL tall al mig, les gambes i els bolets a la boreta amb una rameta de romé petita.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3828 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: