Tallarines amb coco i carn de boví

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la carn a tires. Salteja en el wok amb oli calent aproximat 1 minut. Retira i condimenta.
Talla la col en tires, i salteja tot remenant durant uns 2 minuts. Reserva.
Talla l'herba de llimona per la meitat i aixafa.
Treu les llavors del xili i talla en anells
Aboca el brou i la llet de coco a la mateixa paella, afegeix les espècies (herba de llimona i xili), i porta a ebullició.
Agrega les tallarines, i cuina al dente.
Afegeix la carn i les verdures, deixa que s'escalfin i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se