Nyoquis rodons de pa i formatge

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fon la mantega.
Elimina la crosta de llesques i talla el rest a daus petits.
Barreja bé, el pa, el formatge, els ous i la mantega i pasta el conjunt fins a obtenir una massa ben fina
Pica el manat de julivert i afegeix a la massa preparada, assaona amb sal i nou moscada.
Col·loca porcions de la barreja sobre paper de forn i aplana fermament, que quedi una forma rodona.
Fregeix els nyoquis en l'oli durant uns 8 a 10 minuts a foc mitjà i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se