Risotto amb fongs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba i l'all en la mantega.
Agrega l'arròs i fregeix fins que es torni transparent.
Desglaça amb el vi, i cou a foc suau.
Afegeix el brou que admeti gradualment i cuina el risotto, remenant amb freqüència durant uns 18 a 20 minuts.
Agrega els bolets en els últims 7 o 10 minuts.
Afegeix el formatge, la mantega i el safrà i barreja bé el conjunt, assaona al gust.
Serveix el risotto en plats fondos preescalfats i empolvora amb el julivert i el formatge per sobre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se