Risotto amb fongs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ceba gran, finament picada,
  • 2 grans d'all picats,
  • 3 cullerades de mantega,
  • 300 g d'arròs per risotto,
  • 2,5 dl de vi negre
  • 1,5 litres de brou de verdures, calent,
  • 150 grams de bolets porcins, netejats, i tallats petits o 15 grams de fongs secs, remullats,
  • 5 cullerades de formatge ratllat,
  • 2 cullerades de mantega,
  • 1 sobre de safrà en pols,
  • Sal i pebre,
  • Julivert picat i formatge ratllat per escampar

4 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba i l'all en la mantega.
Agrega l'arròs i fregeix fins que es torni transparent.
Desglaça amb el vi, i cou a foc suau.
Afegeix el brou que admeti gradualment i cuina el risotto, remenant amb freqüència durant uns 18 a 20 minuts.
Agrega els bolets en els últims 7 o 10 minuts.
Afegeix el formatge, la mantega i el safrà i barreja bé el conjunt, assaona al gust.
Serveix el risotto en plats fondos preescalfats i empolvora amb el julivert i el formatge per sobre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1922 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: