Daus de llet fregida

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Don aproximadament 24 peces, d'una forma rectangular de 21 × 31 cm:

24 racions

Elaboració

Folre la forma amb paper d'enfornar.
Ratlla la pell de la taronja ben fina
Calenta breument 2/3 de llet, amb la canyella i la ratlladura de taronja.
Treu el cassó del foc i deixa aromatitzar al voltant d'1 hora, seguidament, tamisa.
Barreja bé, la resta de la llet, amb la maizena i el sucre
Barreja amb la llet aromatitzada i bull tot remenant fins que espessa la crema.
Omple la barreja en el motlle i refreda aproximadament unes 2 hores en un lloc fresc fins que endureixi.
Aboca la massa de llet, en un tauler.
Talla en cubs d'aproximadament 5 cm.
Escalfa l’oli a la fregidora o en una paella fonda a 160 graus.
Posa la farina i l'ou per separat en plats fondos.
Bat l'ou.
Barreja el sucre en pols i la canyella.
Passa els cubs de llet, primer en farina, i després en ou. Fregeix durant 2 a 3 minuts, fins que estiguin ben daurats, separa i deixa escorre sobre paper de cuina.
Passa els daus de llet fregida, encara calents en sucre amb canyella i serveix calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se