Daus de llet fregida

Ingredients

Don aproximadament 24 peces, d'una forma rectangular de 21 × 31 cm:

  • 1 taronja
  • 1,5 l de llet
  • 1 pal de canyella
  • 200 g de midó de blat de moro (Maizena)
  • 300 g de sucre
  • 1 l d'oli per fregir
  • 3 cullerades de farina
  • 1 ou
  • 4 cullerades de sucre glacé
  • 2 cullerades de canyella

24 racions

Elaboració

Folre la forma amb paper d'enfornar.
Ratlla la pell de la taronja ben fina
Calenta breument 2/3 de llet, amb la canyella i la ratlladura de taronja.
Treu el cassó del foc i deixa aromatitzar al voltant d'1 hora, seguidament, tamisa.
Barreja bé, la resta de la llet, amb la maizena i el sucre
Barreja amb la llet aromatitzada i bull tot remenant fins que espessa la crema.
Omple la barreja en el motlle i refreda aproximadament unes 2 hores en un lloc fresc fins que endureixi.
Aboca la massa de llet, en un tauler.
Talla en cubs d'aproximadament 5 cm.
Escalfa l’oli a la fregidora o en una paella fonda a 160 graus.
Posa la farina i l'ou per separat en plats fondos.
Bat l'ou.
Barreja el sucre en pols i la canyella.
Passa els cubs de llet, primer en farina, i després en ou. Fregeix durant 2 a 3 minuts, fins que estiguin ben daurats, separa i deixa escorre sobre paper de cuina.
Passa els daus de llet fregida, encara calents en sucre amb canyella i serveix calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1410 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: