Coca de sardines

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per començar, posem la massa brisa en una safata per al forn, hi col.loquem un pes a sobre i ho deixem coure al forn.
A continuació, posem la ceba picada en un cassó amb oli durant uns 5 minuts. Tot seguit, col.loquem la ceba sobre la pasta brisa cuita. Després, hi incorporem unes rodanxes de tomàquet pelat, una mica de farigola i els filets de sardina. I ja per acabar, ho deixem coure durant 6 minuts al forn. Ja podem emplatar-ho,ho acompanyem amb una mica de ruca.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se