Coca de sardines

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 14 Sardines
  • 1/2 kg de Ceba
  • 600 g de Tomàquets
  • 1 Llimona
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Farigola
  • 2 g de Sucre
  • Massa brisa
  • Ruca

4 racions

Elaboració

Per començar, posem la massa brisa en una safata per al forn, hi col.loquem un pes a sobre i ho deixem coure al forn.
A continuació, posem la ceba picada en un cassó amb oli durant uns 5 minuts. Tot seguit, col.loquem la ceba sobre la pasta brisa cuita. Després, hi incorporem unes rodanxes de tomàquet pelat, una mica de farigola i els filets de sardina. I ja per acabar, ho deixem coure durant 6 minuts al forn. Ja podem emplatar-ho,ho acompanyem amb una mica de ruca.

30min


Recepta de cuina de Coca de sardines
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1435 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: