Tapapà

També se'n diu paté o crema. Basicament és un triturat que es reparteix sobre unes llesques de pa o al mig d'un entrepà. Diluits, són excel.lents salses. Espessos, són bons farciments.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Utensilis

Les decoracions:
Guarnir amb menta o julivert picat...
Empolsinar amb sal de sèsam.
Empolsinar (amb l'ajuda d'un colador petit) amb pebre vermell.

Elaboració

Albergínia (babaganuix)= Albergínies escalivades i pelades. Posar-hi tahin, all matxucat, suc i pell de llimona (lo groc, ratllat molt fi), oli d'oliva verge extra, sal i pebre. Triturar.
Bròquil= Posar a coure en aigua amb sal i llorer, ceba, tronxo i finalment, els ramets del bròquil. Escorrer. Treure el llorer. Afegir un tall de Rocafort i triturar.
Remolatxa= Si són crues, coure-les sense tallar la tija amb aigua i una mica de vinagre. Deixar atemperar dins l'aigua de cocció. Pelar i tallar a trossos (amb guants). Matxucar unes fulles tendres de romaní, afegir pasta de cacauet, suc i pell de llimona, oli, sal i pebre i una punta de dolçor i triturar.

Notes

Per a una bona colla de gent. Posar-hi torradetes de diferents tipus de pa: blat, espelta, galetes d'arròs...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se