Tapapà

Ingredients

  • Albergínies, remolatxes, bròquil, cebes, alls, llimones bio (o rentades amb fregall)
  • Tahin bio
  • Gomasi (sal de sèsam)
  • Crema de cacauet (bio)
  • Sal marina, oli d'oliva verge extra, pebre negre, pebre vermell, menta, julivert i romaní frescos.
  • Formatge Rocafort
  • Vinagre, mel o concentrat de poma.

Utensilis

Les decoracions:
Guarnir amb menta o julivert picat...
Empolsinar amb sal de sèsam.
Empolsinar (amb l'ajuda d'un colador petit) amb pebre vermell.

Elaboració

Albergínia (babaganuix)= Albergínies escalivades i pelades. Posar-hi tahin, all matxucat, suc i pell de llimona (lo groc, ratllat molt fi), oli d'oliva verge extra, sal i pebre. Triturar.
Bròquil= Posar a coure en aigua amb sal i llorer, ceba, tronxo i finalment, els ramets del bròquil. Escorrer. Treure el llorer. Afegir un tall de Rocafort i triturar.
Remolatxa= Si són crues, coure-les sense tallar la tija amb aigua i una mica de vinagre. Deixar atemperar dins l'aigua de cocció. Pelar i tallar a trossos (amb guants). Matxucar unes fulles tendres de romaní, afegir pasta de cacauet, suc i pell de llimona, oli, sal i pebre i una punta de dolçor i triturar.

Notes

Per a una bona colla de gent. Posar-hi torradetes de diferents tipus de pa: blat, espelta, galetes d'arròs...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

677 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!