Pastís de castanyes
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 750g castanyes pelades
- 4 claus d'olor
- 250g sucre integral
- 4 ous
Utensilis
Varilles (a mà o mecàniques) per muntar les clares. Motlle rodó.
Elaboració
Coure les castanyes cobertes d'aigua, amb els claus. Pelar i triturar. Encendre el forn.
Separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb el sucre i incorporar el puré de castanyes.
Muntar les clares i afegir amb cura a la barreja anterior.
Untar el motlle amb mantega i empolsinar de farina, i abocar-hi la massa.
Coure a 150º durant uns 45 minuts. Punxar amb un escuradents, si surt net ja està cuit.
Deixar refredar per desenmotllar.
Es pot napar amb xocolata i guarnir amb uns confits de color intens.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2086 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Efectivament, és un plat deliciós i senzill de fer. I hauria de seguir essent senzill... Per què fer servir oli de girasol...
"Es una recepta que queda molt bé i agrada molt!"
Per sabor i per nutrició també, perquè la barreja de llegum i cereal dona proteïnes.
Crec haver perdut un comentari, el repeteixo per si de cas: És film o paper barba? I un altre: 800cc, o sigui gairebé un...
Es pot posar la preparació en un drap (lli o cotó) lligat i penjat, dins la nevera, amb un plat que reculli el líquid....