Gelea de caqui

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 2.250g de caquis molt madurs, sense esclatar (emporta't carmanyoles al mercat).
  • 500cc d'aigua de manantial o suc de poma o infusió d'estèvia
  • 50g de sucre integral (o no)
  • 5'5g d'agar-agar.

12 racions

Utensilis

Colador de malla espessa

Elaboració

Posar al foc el líquid amb l'agar-agar (flocs) i el sucre. Quan vulgui bullir, baixar el foc i coure uns 8 minuts.
Treure els peduncles i sumergir els caquis una estona en aigua amb vinagre (per netejar-los).
Tallar pel mig i passar la polpa per un colador dens.
Posar-hi el xarop i remenar (per homogeneitzar el producte)
Repartir en recipients de postre, si es menjarà el mateix dia, o posar en pots de vidre amb rosca i a la nevera, per consumir en 4 dies.

30min

Notes

La temperatura per menjar-s'ho és la contraria a l'ambiental.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1394 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!