Seità a la taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Fregir unes cebes tallades. Afegir els xampinyons i les pastanagues, tot llescat. Afegir el seità també llescat finet, la pell ratllada de les taronges (la part blanca NO) i el seu suc, llorer, sal, i coure-ho tapat a foc lent uns 20-30 minuts.
Tastar. S'hi pot afegir miso disolt o una mica de tamari, si es vol més sabor. Acompanyar d'una bola de cereal i mitges rodanxes de taronja per guarnir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se