Seità a la taronja
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Dieta: vegana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Seità
- Taronges bio
- Cebes, xampinyons, pastanagues
- Oli, sal, pebre, llorer, miso o tamari
- Cereal cuit
Elaboració
Fregir unes cebes tallades. Afegir els xampinyons i les pastanagues, tot llescat. Afegir el seità també llescat finet, la pell ratllada de les taronges (la part blanca NO) i el seu suc, llorer, sal, i coure-ho tapat a foc lent uns 20-30 minuts.
Tastar. S'hi pot afegir miso disolt o una mica de tamari, si es vol més sabor. Acompanyar d'una bola de cereal i mitges rodanxes de taronja per guarnir.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2409 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.