Rap a la marinera rapid

Ingredients

4 racions

Elaboració

Les cues de rap netes ,es passen per la farina.
En una cassola s'hi pot ser de test, es posen les cues enfarinades, tomb i tomb i es treuen.
Es piquen els alls, julivert, el tomàquet i una molla de pa sucada amb vinagre al gust.
Es tira a la cassola i remenat.
Apart es bullen els pèsols o els fesols del ganxet.
Les cloïsses s'obren al vapor.
Es tira tot amb cura a la cassola de la picada i si afeixeguen les cues de rap.
Xupl xupl i fora,tasta'n de sal.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se