Rap a la marinera rapid

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 cues de rap.
  • Julivert.
  • 1/2 kg de pèsols.
  • 1/4 de cloïsses.
  • Oli.
  • 3 alls.
  • Una molla de pa gran.
  • Vinagre.
  • 1 tomàquet madur.
  • Farina.

4 racions

Elaboració

Les cues de rap netes ,es passen per la farina.
En una cassola s'hi pot ser de test, es posen les cues enfarinades, tomb i tomb i es treuen.
Es piquen els alls, julivert, el tomàquet i una molla de pa sucada amb vinagre al gust.
Es tira a la cassola i remenat.
Apart es bullen els pèsols o els fesols del ganxet.
Les cloïsses s'obren al vapor.
Es tira tot amb cura a la cassola de la picada i si afeixeguen les cues de rap.
Xupl xupl i fora,tasta'n de sal.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2976 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: