Llamàntol bullit amb herbes aromàtiques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una olla gran amb aigua, hi posem: sal,fulles de llorer,orenga, farigola i romaní. Hi posem els llamàntols sencers. Si són frescos, els hem de coure vius. Quan l’aigua bull , deixem coure en funció del tamany dels llamàntols. Els temps de cocció són diferents depenent del pes de l'animal: 1/2 k = 12 minuts, 1 k = 22 minuts, 1,5 k = 27 minuts.
Un cop cuits, els deixem refredar totalment abans de netejar-los i servir-los.
Per menjar-los: un cop freds els hi arrenquem les potes, trenca-les per l'articulació i extreiem la carn. Trenquem les pinces amb una eina especial , amb unes tisores o amb la mà del morter i extreiem la carn que contenen.
Els acompanyem amb les salses de maionesa i romesco.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se