Llamàntol bullit amb herbes aromàtiques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Llamàntols frescos o congelats
  • Salses de maionesa i de romesco casolanes
  • 2 Fulles de llorer
  • Orenga
  • Farigola
  • Romaní
  • Sal
  • Aigua

2 racions

Elaboració

En una olla gran amb aigua, hi posem: sal,fulles de llorer,orenga, farigola i romaní. Hi posem els llamàntols sencers. Si són frescos, els hem de coure vius. Quan l’aigua bull , deixem coure en funció del tamany dels llamàntols. Els temps de cocció són diferents depenent del pes de l'animal: 1/2 k = 12 minuts, 1 k = 22 minuts, 1,5 k = 27 minuts.
Un cop cuits, els deixem refredar totalment abans de netejar-los i servir-los.
Per menjar-los: un cop freds els hi arrenquem les potes, trenca-les per l'articulació i extreiem la carn. Trenquem les pinces amb una eina especial , amb unes tisores o amb la mà del morter i extreiem la carn que contenen.
Els acompanyem amb les salses de maionesa i romesco.

20min


Recepta de cuina de Llamàntol bullit amb herbes aromàtiques
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8786 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: