Cassoleta de peu de porc amb ou ferrat

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Agafem els dos mitjos peus de porc ja bullits.
Preescalfem el forn a 180 graus.
En una safata d'anar al forn, hi posemm els dos mitjos peus de porc amb una mica de sal, pebre negre mòlt, un raig d'oli i la fulla de llorer.
Deixem coure uns 5 minuts. Traiem la safata amb el peus del forn.
Deixem refredar una mica els peus i els desossem. Els tormem a posar al forn 5 minuts més.
Mentre fem dos ous ferrats.
Agafem una cassoleta, hi posem mig peu de porc desossat i sobre l'ou ferrat.
Ja es pot servir. És un plat molt económic i boníssim.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se