Cassoleta de peu de porc amb ou ferrat
Ingredients
- Dos mitjos peus de porc comprats bullits (1 peu)
- 2 Ous de pagès
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d'oliva
- 1 Fulla de llorer
Elaboració
Agafem els dos mitjos peus de porc ja bullits.
Preescalfem el forn a 180 graus.
En una safata d'anar al forn, hi posemm els dos mitjos peus de porc amb una mica de sal, pebre negre mòlt, un raig d'oli i la fulla de llorer.
Deixem coure uns 5 minuts. Traiem la safata amb el peus del forn.
Deixem refredar una mica els peus i els desossem. Els tormem a posar al forn 5 minuts més.
Mentre fem dos ous ferrats.
Agafem una cassoleta, hi posem mig peu de porc desossat i sobre l'ou ferrat.
Ja es pot servir. És un plat molt económic i boníssim.
Comparteix aquesta recepta: