Cassoleta de peu de porc amb ou ferrat

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos mitjos peus de porc comprats bullits (1 peu)
  • 2 Ous de pagès
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d'oliva
  • 1 Fulla de llorer

2 racions

Elaboració

Agafem els dos mitjos peus de porc ja bullits.
Preescalfem el forn a 180 graus.
En una safata d'anar al forn, hi posemm els dos mitjos peus de porc amb una mica de sal, pebre negre mòlt, un raig d'oli i la fulla de llorer.
Deixem coure uns 5 minuts. Traiem la safata amb el peus del forn.
Deixem refredar una mica els peus i els desossem. Els tormem a posar al forn 5 minuts més.
Mentre fem dos ous ferrats.
Agafem una cassoleta, hi posem mig peu de porc desossat i sobre l'ou ferrat.
Ja es pot servir. És un plat molt económic i boníssim.

20min


Recepta de cuina de Cassoleta de peu de porc amb ou ferrat

En el plat acabat de fer.

Recepta de cuina de Cassoleta de peu de porc amb ou ferrat

Cassoleta de peu de porc amb ou ferrat. Tot trinxat per desgustar el plat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2297 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Margarita Coch Rey diu:
Te tan bona pinta! Els penso fer

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: