Amanida d'enciam, poma confitada, bolets i magrana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Fer una amanida és molt simple, l’èxit està en la combinació d’ingredients.
Desgranem la magrana. Jo, la parteixo per la meitad i pico amb el pal del morter i els grans cauen fàcilment. Els reservem.
En una paella amb una mica d’oli saltem els bolets, en aquest cas, rossinyols petits i trompetes de la mort. Hi posem una mica de sal i els deixem coure fins que hagin tret tota l’aigua. Uns 10 o 15 minuts.
Rentem i tallem l’enciam a trossets petits i els posem en un bol amb una mica de sal i oli d’oliva.
Sobre l’enciam, hi posem els bolets, els grans de magrana i unes quantes cullerades de poma confitada. Ho amanim una mica amb sal i oli d’oliva i ja es pot servir.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se