Amanida d'enciam, poma confitada, bolets i magrana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Enciam
  • 1 Pot de poma confitada casolana
  • 150 g de bolets variats (millor frescos)
  • 1 Magrana
  • Sal
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

Fer una amanida és molt simple, l’èxit està en la combinació d’ingredients.
Desgranem la magrana. Jo, la parteixo per la meitad i pico amb el pal del morter i els grans cauen fàcilment. Els reservem.
En una paella amb una mica d’oli saltem els bolets, en aquest cas, rossinyols petits i trompetes de la mort. Hi posem una mica de sal i els deixem coure fins que hagin tret tota l’aigua. Uns 10 o 15 minuts.
Rentem i tallem l’enciam a trossets petits i els posem en un bol amb una mica de sal i oli d’oliva.
Sobre l’enciam, hi posem els bolets, els grans de magrana i unes quantes cullerades de poma confitada. Ho amanim una mica amb sal i oli d’oliva i ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Amanida d'enciam, poma confitada, bolets i magrana
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: