Pa de ceba

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa la farina, llevat, formatge d'herbes, sucre, sal, i l’aigua en un bol.
Prepara una massa amb la batedora de mà o el processador d'aliments.
Reserva la massa coberta en un lloc càlid, fins que dobli el seu volum.
Pasta la sopa de ceba amb la mantega i formatge parmesa
Posa la massa reservada sobre la superfície de treball i pasta bé.
Estira un rectangle amb el corró, d'aproximadament 50 x 30 cm i estén pel damunt la barreja de sopa de ceba i mantega.
Enrotlla la massa per la part més estreta.
Talla el rotllo per la meitat al llarg, i col·loca amb el costat tallat cap amunt en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Cobreix amb un drap de cuina i deixa uns 30 minuts que augmenti el seu volum.
Cuina al forn preescalfat a 200 graus, durant uns 25 minuts.
Es pot servir fret o calent


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se