Pa de ceba

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 ml d'aigua
  • 200 g de formatge d'herbes
  • 1 cullerada de sucre
  • 600 g de farina
  • 100 grams de mantega
  • 1 paquet de sopa de ceba
  • 100 grams de formatge parmesa
  • 1 cub del llevat

4 racions

Elaboració

Posa la farina, llevat, formatge d'herbes, sucre, sal, i l’aigua en un bol.
Prepara una massa amb la batedora de mà o el processador d'aliments.
Reserva la massa coberta en un lloc càlid, fins que dobli el seu volum.
Pasta la sopa de ceba amb la mantega i formatge parmesa
Posa la massa reservada sobre la superfície de treball i pasta bé.
Estira un rectangle amb el corró, d'aproximadament 50 x 30 cm i estén pel damunt la barreja de sopa de ceba i mantega.
Enrotlla la massa per la part més estreta.
Talla el rotllo per la meitat al llarg, i col·loca amb el costat tallat cap amunt en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Cobreix amb un drap de cuina i deixa uns 30 minuts que augmenti el seu volum.
Cuina al forn preescalfat a 200 graus, durant uns 25 minuts.
Es pot servir fret o calent


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1040 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: