Pesto d’olives

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

En primer lloc, treu les llavors, de les olives.
Després talla totes les olives en trossos grans.
Pela l’all.
Torre en una paella sense grassa els pinyons.
Renta, asseca bé i pica ben fina l’alfàbrega.
Aixafa en el morter, el full de llorer, els grans de pebre, els pinyons i l'all.
Agrega les tàperes, el formatge parmesà, les olives, l’alfàbrega, tritura i barreja tot bé fins que et quedi un pesto ben lligat, finalment agrega l'oli d'oliva i barreja bé.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se