Pesto d’olives

Ingredients

  • 100 g d’olives negres
  • 50 g d'olives verdes farcides de pebrot
  • 2 grans d'all
  • 60 g de pinyons
  • 3 ramats d'alfàbrega fresca
  • 1 fulla de llorer
  • 1 culleradeta de grans de pebre
  • 50 g de tàperes
  • 2 cullerades de formatge parmesà; ratllat
  • 6 cullerades d'oli d'oliva

1 racions

Elaboració

En primer lloc, treu les llavors, de les olives.
Després talla totes les olives en trossos grans.
Pela l’all.
Torre en una paella sense grassa els pinyons.
Renta, asseca bé i pica ben fina l’alfàbrega.
Aixafa en el morter, el full de llorer, els grans de pebre, els pinyons i l'all.
Agrega les tàperes, el formatge parmesà, les olives, l’alfàbrega, tritura i barreja tot bé fins que et quedi un pesto ben lligat, finalment agrega l'oli d'oliva i barreja bé.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1411 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: