Pesto d’olives

Ingredients

  • 100 g d’olives negres
  • 50 g d'olives verdes farcides de pebrot
  • 2 grans d'all
  • 60 g de pinyons
  • 3 ramats d'alfàbrega fresca
  • 1 fulla de llorer
  • 1 culleradeta de grans de pebre
  • 50 g de tàperes
  • 2 cullerades de formatge parmesà; ratllat
  • 6 cullerades d'oli d'oliva

1 racions

Elaboració

En primer lloc, treu les llavors, de les olives.
Després talla totes les olives en trossos grans.
Pela l’all.
Torre en una paella sense grassa els pinyons.
Renta, asseca bé i pica ben fina l’alfàbrega.
Aixafa en el morter, el full de llorer, els grans de pebre, els pinyons i l'all.
Agrega les tàperes, el formatge parmesà, les olives, l’alfàbrega, tritura i barreja tot bé fins que et quedi un pesto ben lligat, finalment agrega l'oli d'oliva i barreja bé.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1679 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: