Rotllos de pernil amb formatge i carn picada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Estén les llesques de pernil cuit sobre la superfície de treball, col·loca a cada una una llesca de formatge al mixt, a continuació, una salsitxa, i enrotlla totes les llesques de pernil.
Col·loca en una safata per al forn, una al costat de l'altra.
Prem les restants salsitxes i col·loca petites porcions sobre els rotllos preparats, que dóna un molt bon gust a la salsa!
Salpebre el conjunt i escampa per sobre una mica de farina i pebre vermell
Aboca la crema i distribueix la resta de formatge tallat a tires pel damunt
Posa al forn, i cou a 150 graus durant 1 hora.
Serveix amb patates fregides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se