Rotllos de pernil amb formatge i carn picada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1,2 kg de botifarra fresca
  • 400 grams de pernil cuit
  • 400 grams de formatge gouda a rodanxes
  • 200 ml de crema de llet
  • Sal, pebre i pebre vermell
  • Farina

6 racions

Elaboració

Estén les llesques de pernil cuit sobre la superfície de treball, col·loca a cada una una llesca de formatge al mixt, a continuació, una salsitxa, i enrotlla totes les llesques de pernil.
Col·loca en una safata per al forn, una al costat de l'altra.
Prem les restants salsitxes i col·loca petites porcions sobre els rotllos preparats, que dóna un molt bon gust a la salsa!
Salpebre el conjunt i escampa per sobre una mica de farina i pebre vermell
Aboca la crema i distribueix la resta de formatge tallat a tires pel damunt
Posa al forn, i cou a 150 graus durant 1 hora.
Serveix amb patates fregides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1088 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: