Saltat de pèsols i tomàquet amb ou

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica la ceba i l'all.
Talla el Xile en cèrcols fins.
Desgrana els pèsols de la beina.
Calenta l'oli en una paella, afegeix la ceba, l'all, el Xile, els pèsols i cuina uns 2 minuts, agrega els tomàquets.
Assaona amb sal i pebre.
Cuina a foc lent, aproximadament durant 30 minuts.
Al final de la cocció, no remenis més la barreja i agrega acuradament els ous d'un a un, tapa i deixa que es facin a foc molt suau durant uns 5 a 10 minuts.
Assaona amb sal i pebre.
Pica i escampa-hi el julivert a trossos pel damunt.
Serveix amb bagueta fresca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se