Saltat de pèsols i tomàquet amb ou

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 1 Xile vermell
  • 1,2 kg pèsols amb la beina o 450 grams de pèsols desgranats,
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 800 grams de tomàquets picats pelats
  • Sal i pebre
  • 4 ous
  • ½ manat de julivert
  • 1 bagueta

4 racions

Elaboració

Pica la ceba i l'all.
Talla el Xile en cèrcols fins.
Desgrana els pèsols de la beina.
Calenta l'oli en una paella, afegeix la ceba, l'all, el Xile, els pèsols i cuina uns 2 minuts, agrega els tomàquets.
Assaona amb sal i pebre.
Cuina a foc lent, aproximadament durant 30 minuts.
Al final de la cocció, no remenis més la barreja i agrega acuradament els ous d'un a un, tapa i deixa que es facin a foc molt suau durant uns 5 a 10 minuts.
Assaona amb sal i pebre.
Pica i escampa-hi el julivert a trossos pel damunt.
Serveix amb bagueta fresca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4083 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: