Saltat de pèsols i tomàquet amb ou

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 1 Xile vermell
  • 1,2 kg pèsols amb la beina o 450 grams de pèsols desgranats,
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 800 grams de tomàquets picats pelats
  • Sal i pebre
  • 4 ous
  • ½ manat de julivert
  • 1 bagueta

4 racions

Elaboració

Pica la ceba i l'all.
Talla el Xile en cèrcols fins.
Desgrana els pèsols de la beina.
Calenta l'oli en una paella, afegeix la ceba, l'all, el Xile, els pèsols i cuina uns 2 minuts, agrega els tomàquets.
Assaona amb sal i pebre.
Cuina a foc lent, aproximadament durant 30 minuts.
Al final de la cocció, no remenis més la barreja i agrega acuradament els ous d'un a un, tapa i deixa que es facin a foc molt suau durant uns 5 a 10 minuts.
Assaona amb sal i pebre.
Pica i escampa-hi el julivert a trossos pel damunt.
Serveix amb bagueta fresca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3966 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: