Crema de prunes i mascarpone

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Crema de vi i prunes:

Crema de mascarpone:

6 racions

Elaboració

Crema de vi calent amb prunes:

Bull el vi o most de raïm amb llimona i espècies, deixa reposar durant 5 minuts, passa pel tamís i afegeix les prunes, i tritura fins a obtenir una crema ben fina. Deixa refredar completament la crema.

Crema de mascarpone:

Bat els rovells d'ou i el sucre fins que la barreja estigui pàl·lida i grassoneta, agrega el mascarpone i regira suaument.
Bat la crema a punt de neu, bat les clares d'ou a punt de neu amb la sal i barreja amb cura, les clares d'ou i la crema, amb el mascarpone.
Col·loca en les copes de postres, capes de prunes i crema de mascarpone, eventualment barreja lleugerament perquè es vegi un dibuix de marbre, escampa per sobre la canyella
L'espècia de vi calent, es pot comprar a les botigues d'espècies i drogueries.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se