Salsa de tomàquet al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Talla els tomàquets i la ceba a grills (al llarg)
Aixafa els alls.
Talla el Xile per la meitat, i treu les llavors.
Col·loca tot, en una safata de forn, folrada amb paper d'enfornar. Treu les fulles de les tiges del romaní, la farigola i l’orenga i estén sobre les verdures. Assaona amb sal i pebre. Ruixa la meitat de l’oli pel damunt i cuina al centre del forn durant uns 50 minuts.
Posa tota la verdura feta al forn amb la resta de l’oli, en una cassola gran, afegeix el vinagre balsàmic i el puré de tomàquet concentrat, i passa pel passa puré.
Bull la salsa de tomàquet, i assaona amb sal i pebre.
Guarda la salsa de tomàquet en pots de vidre esterilitzats
La salsa de tomàquet, també es pot guardar a la nevera aproximadament dues setmanes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se