Salsa de tomàquet al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dona uns 5 dl de salsa
  • 1 kg tomàquets madurs
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 1 bitxo petit
  • 3 branquetes de romaní
  • 4 branquetes de farigola
  • 3 branquetes d'orenga
  • Sal, pebre
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 3 cullerades de Aceto Balsàmic Bianco
  • 2 cullerades de puré de tomàquet (concentrat)

1 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Talla els tomàquets i la ceba a grills (al llarg)
Aixafa els alls.
Talla el Xile per la meitat, i treu les llavors.
Col·loca tot, en una safata de forn, folrada amb paper d'enfornar. Treu les fulles de les tiges del romaní, la farigola i l’orenga i estén sobre les verdures. Assaona amb sal i pebre. Ruixa la meitat de l’oli pel damunt i cuina al centre del forn durant uns 50 minuts.
Posa tota la verdura feta al forn amb la resta de l’oli, en una cassola gran, afegeix el vinagre balsàmic i el puré de tomàquet concentrat, i passa pel passa puré.
Bull la salsa de tomàquet, i assaona amb sal i pebre.
Guarda la salsa de tomàquet en pots de vidre esterilitzats
La salsa de tomàquet, també es pot guardar a la nevera aproximadament dues setmanes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3001 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, si vas a les meves receptes, trobaras la recepta del meu " sofregit " de tomàquet, que et pot ser interesant.
Rep una forta abraçada. Quim.
Joan Corminas diu:
Amic Quim:
En la teva recepta m'agrada, el llorer i l'os de pernil, una altra vegada, fare la salsa amb aquests dos ingredients.
Una forta abracada
Joan

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: