Gratin de pera amb formatge de raclet

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Cobertura:

4 racions

Elaboració

Rega les llesques de pa amb vi (o suc de poma).
Pela les peres, tallades per la meitat, treu la base, talla a rodanxes, i ruixa immediatament amb suc de llimona.
Talla les llesques de formatge per raclet, per la meitat, i col·loca en una safata de forn greixada, entre les capes de pa i peres de forma d’escala.
Talla el pernil a tires, i escampa pel damunt.

Per al farciment:

Bat els ous i barreja amb els ingredients restants, regira bé i aboca per sobre.
Cuina al forn durant 40 minuts, en el centre del forn, a 180 graus.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se