Gratin de pera amb formatge de raclet

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 safata de forn de 2 litres i mig
  • 14 llesques de pa torrat integral
  • 1 dl de vi blanc (o suc de poma)
  • Peres al gust
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 10 llesques de formatge raclet (aproximadament 300 g)
  • 4 llesques de pernil cuit

Cobertura:

  • 5 dl de llet
  • 5 ous
  • Un mica de nou moscada
  • 1 culleradeta de sal
  • Una mica de pebre

4 racions

Elaboració

Rega les llesques de pa amb vi (o suc de poma).
Pela les peres, tallades per la meitat, treu la base, talla a rodanxes, i ruixa immediatament amb suc de llimona.
Talla les llesques de formatge per raclet, per la meitat, i col·loca en una safata de forn greixada, entre les capes de pa i peres de forma d’escala.
Talla el pernil a tires, i escampa pel damunt.

Per al farciment:

Bat els ous i barreja amb els ingredients restants, regira bé i aboca per sobre.
Cuina al forn durant 40 minuts, en el centre del forn, a 180 graus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

586 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!