Pollastre a la Butterfly-Papallona

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Adob:

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Col·loca el pollastre amb el pit girat de cap per ball
Amb un ganivet o unes tisores talla de da'l a baix, la columna vertebral del pollastre, obre el pollastre i pressiona el més pla possible sobre la superfície de treball.
Prem l’all, barreja amb l'oli, la farigola, la sal i el pebre, frega amb aquest adob, ben bé, tot el pollastre, col·loca ben pla en la safata del forn folrada amb paper d’enfornar, en la meitat inferior del forn, i cuina aproximadament durant una hora.
Retira i deixa reposar uns 5 minuts.
Per servir, per descomptat, patates fregides i hortalisses, algunes vitamines no poden mai danya
Tallant i separan la columna vertebral, el pollastre pot ser desplegat i aplanat. Això crea una espècie de papallona que dóna nom a aquest mètode.
D'aquesta manera, el pollastre es cuina de manera uniforme

Notes

Tallant i separan la columna vertebral, el pollastre pot ser desplegat i aplanat. Això crea una espècie de papallona que dóna nom a aquest mètode.
D'aquesta manera, el pollastre es cuina de manera uniforme


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se