Pollastre a la Butterfly-Papallona

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Pollastre a 1,2 kg

Adob:

  • 1 gra d'all
  • 2 cullerades d'oli
  • 2 cullerades de fulles de farigola
  • 1 culleradeta de sal marina
  • 1 culleradeta de pebre a la llimona.

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Col·loca el pollastre amb el pit girat de cap per ball
Amb un ganivet o unes tisores talla de da'l a baix, la columna vertebral del pollastre, obre el pollastre i pressiona el més pla possible sobre la superfície de treball.
Prem l’all, barreja amb l'oli, la farigola, la sal i el pebre, frega amb aquest adob, ben bé, tot el pollastre, col·loca ben pla en la safata del forn folrada amb paper d’enfornar, en la meitat inferior del forn, i cuina aproximadament durant una hora.
Retira i deixa reposar uns 5 minuts.
Per servir, per descomptat, patates fregides i hortalisses, algunes vitamines no poden mai danya
Tallant i separan la columna vertebral, el pollastre pot ser desplegat i aplanat. Això crea una espècie de papallona que dóna nom a aquest mètode.
D'aquesta manera, el pollastre es cuina de manera uniforme

Notes

Tallant i separan la columna vertebral, el pollastre pot ser desplegat i aplanat. Això crea una espècie de papallona que dóna nom a aquest mètode.
D'aquesta manera, el pollastre es cuina de manera uniforme


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

923 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: