Escalivada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 220 graus, deixa en posició gratinador
Punxa l’albergínia per tots els cantons i col·loca junt amb els pebrots en una safata de forn folrada amb paper d’enfornar.
Cou uns 45 minuts en la meitat superior del forn fins que les verdures estiguin suaus, i la pell estigui una mica fosca.
Retirar del forn i cobreix immediatament amb un drap de cuina humit.
Deixa reposar breument.
Estira el tronc dels pebrots encara tebis i treu les llavors,
Pela l'albergínia i els pebrots quan encara estiguin calents i talla en tires.
Assaona amb oli i vinagre i assaboreix amb sal i pebre
Rosteix els pinyons en una paella antiadherent sense greix fins que agafin una mica de color.
Pica el julivert ben fi
Distribueix les tàperes, el julivert i els pinyons sobre l'escalivada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se