Escalivada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams d’albergínies.
  • 1 kg de pebrots vermells.
  • 6 cullerades d'oli d'oliva.
  • 5 cullerades de vinagre de vi negre.
  • Sal, Pebre.
  • 80 grams de pinyons.
  • 1 manat de julivert de fulla plana.
  • 80 grams de tàperes.

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 220 graus, deixa en posició gratinador
Punxa l’albergínia per tots els cantons i col·loca junt amb els pebrots en una safata de forn folrada amb paper d’enfornar.
Cou uns 45 minuts en la meitat superior del forn fins que les verdures estiguin suaus, i la pell estigui una mica fosca.
Retirar del forn i cobreix immediatament amb un drap de cuina humit.
Deixa reposar breument.
Estira el tronc dels pebrots encara tebis i treu les llavors,
Pela l'albergínia i els pebrots quan encara estiguin calents i talla en tires.
Assaona amb oli i vinagre i assaboreix amb sal i pebre
Rosteix els pinyons en una paella antiadherent sense greix fins que agafin una mica de color.
Pica el julivert ben fi
Distribueix les tàperes, el julivert i els pinyons sobre l'escalivada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1901 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: