Espaguetis amb sipionets i tomàquet
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 250 grams de tomàquets xerri
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- ½ dl de vi negre
- 400 grams de tomàquets pelats en llauna
- Sal, pebre
- 1 manat de julivert
- 500 grams d'espaguetis
- 400 grams de sipionets
- 2 cullerades de pa ratllat
Elaboració
Pica la ceba i l'all.
Talla els Tomàquets xerri al mig.
Sofregeix tot amb la meitat d’oli.
Agrega el vi i els tomàquets enllaunats.
Assaona amb sal i pebre.
Cuina la salsa de tomàquet a foc lent durant uns 30 minuts
Talla toscament el julivert.
Cuina els espaguetis en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente i deixa escorre.
Esbandeix les sèpies amb aigua freda, eixuga amb una tovallola de paper.
Assaona amb sal i pebre.
Calenta l'oli restant i amb el foc ben fort, sofregeixi els sipionets durant uns 3 minuts.
Afegeix el pa ratllat i cou breument, vigila que no es torri.Serveix els espaguetis amb el julivert pel damunt del plat i serveix de seguida.
Comparteix aquesta recepta: