Espaguetis amb sipionets i tomàquet

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica la ceba i l'all.
Talla els Tomàquets xerri al mig.
Sofregeix tot amb la meitat d’oli.
Agrega el vi i els tomàquets enllaunats.
Assaona amb sal i pebre.
Cuina la salsa de tomàquet a foc lent durant uns 30 minuts
Talla toscament el julivert.
Cuina els espaguetis en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente i deixa escorre.
Esbandeix les sèpies amb aigua freda, eixuga amb una tovallola de paper.
Assaona amb sal i pebre.
Calenta l'oli restant i amb el foc ben fort, sofregeixi els sipionets durant uns 3 minuts.
Afegeix el pa ratllat i cou breument, vigila que no es torri.Serveix els espaguetis amb el julivert pel damunt del plat i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se