Espaguetis amb sipionets i tomàquet

Ingredients

  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 250 grams de tomàquets xerri
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • ½ dl de vi negre
  • 400 grams de tomàquets pelats en llauna
  • Sal, pebre
  • 1 manat de julivert
  • 500 grams d'espaguetis
  • 400 grams de sipionets
  • 2 cullerades de pa ratllat

4 racions

Elaboració

Pica la ceba i l'all.
Talla els Tomàquets xerri al mig.
Sofregeix tot amb la meitat d’oli.
Agrega el vi i els tomàquets enllaunats.
Assaona amb sal i pebre.
Cuina la salsa de tomàquet a foc lent durant uns 30 minuts
Talla toscament el julivert.
Cuina els espaguetis en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente i deixa escorre.
Esbandeix les sèpies amb aigua freda, eixuga amb una tovallola de paper.
Assaona amb sal i pebre.
Calenta l'oli restant i amb el foc ben fort, sofregeixi els sipionets durant uns 3 minuts.
Afegeix el pa ratllat i cou breument, vigila que no es torri.Serveix els espaguetis amb el julivert pel damunt del plat i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2982 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: