Pappardelle amb salsa de foie i camagrocs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la salsa de foie:

2 racions

Elaboració

La pasta s'ha de coure en una olla amb abundant aigua.
Esperem a que bulli per afegir-hi la sal, així es dissoldrà abans a l'aigua. A continuació fiquem la pasta i deixem que bulli durant el temps que ens indiqui el fabricant, evitem remoure-la massa. Quan estigui a punt la colarem, sense afegir aigua freda.
Per altra banda, piquem bé la ceba i l'all, hi posem sal i ho posem en una paella, a foc mig, amb una cullerada d'oli. Deixem fer la verdura i quan ho tinguem tot amb un to daurat , hi afegim els camagrocs (bolets). Els tindrem coen durant 5-10 minuts .
Posem la salsa de foie per sobre i ja es pot servir.

Elaboració de la salsa de foie:

Comencem pelant i tallant l’escalunya en juliana. La tirem en una cassola a foc lent fins que es torni transparent.
Un cop estigui transparent incorporem un rajolí de vi de Porto i deixem que s'evapori l'alcohol. Seguidament incorporem el brou d'au i la nata. Deixem cuinar a foc lent durant 5 minuts.
Passats aquests 5 minuts incorporem el foie tallat a daus i ho deixem 5 minuts que es cuini a foc lent perquè es fongui a poc a poc.
Passem a un got de batedora la salsa i la triturem perquè quedi una salsa fina.
Tornem a posar-la al cassó i la deixem un parell de minuts que cogui a foc lent i es lliguin bé tots els sabors.

30min

Notes

Pappardelle, singular "pappardella" (italià), és un tipus de pasta originari de la Toscana. És del tipus de les pastes allargades, amb forma de banda plana de 2-3 cm d'ample, elaborada amb ou i farina. Es venen seques (en italià: asciutti) o fresques.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se