Filets de lluç amb salseta de vermut i escopinyes

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la salsa de vermut:

4 racions

Elaboració

De la salsa de vermut:

En una paella amb una mica d'oli, posem a ofegar la ceba tallada en juliana, 10 minuts a foc baix. Afegim el vermut i el romaní donem un bull a foc fort 1 minut. Afegim el brou de carn a la que prèviament haurem dissolt la culleradeta de Maizena. Barregem bé, deixem a foc fort 3-4 minuts. Vam baixar la intensitat i deixem altres 4 minuts fins que la salsa es redueixi i espesseixi.

Del lluç:

Preescalfem el forn a 180 graus. En una safata d’anar al forn, hi posem els filets de lluç amb la salsa de vermut per sobre. Deixem coure uns 10 minuts. Passat aquest temps, hi posem les escopinyes i en un parell de minuts. Mirem que s’hagin obert i segons , deixem un ratet més o no.

Per emplatar:

En un plat, hi posem 3 filets de lluç per persona amb la salsa de vermut per sobre i unes escopinyes. Ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se