Carpaccio de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Emboliquem la peça de bacallà dessalada i escorreguda amb paper film ben lligat i ho posem al congelador per tal de poder-lo tallar el més fi possible. Un cop la peça estigui gairebé congelada, la traiem del congelador, la desemboliqueum i procedim a tallar-la amb un ganivet que talli bé procurant que els talls siguin el mes fins possible i els anem dipositant sobre un plat amb paper de cuina per eliminar tota la humitat que li quedi al bacallà i la poca aigua que desprengui el descongelat.
Mentre, el bacallà s’escorre i agafa una mica de temperatura, agafem els tomàquets, eliminem les llavors i els ratllemt. Patim l’ou dur en unes sis parts , netegem una mica d’escarola i preparem unes quantes olives negres. Ja podeu muntar el plat: els talls de bacallà al fons del plat, sobre el tomàquet ratllat , una mica d’escarola i unes quantes olives negres . Ho amanim tot amb una mica de sal, pebre negre mòlt i un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se