Carpaccio de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de llom de bacallà dessalat
  • 2 Tomàquets madurs
  • 1 Ou dur
  • Olives negres
  • Una mica d’escarola
  • Oli d’oliva extra verge
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Emboliquem la peça de bacallà dessalada i escorreguda amb paper film ben lligat i ho posem al congelador per tal de poder-lo tallar el més fi possible. Un cop la peça estigui gairebé congelada, la traiem del congelador, la desemboliqueum i procedim a tallar-la amb un ganivet que talli bé procurant que els talls siguin el mes fins possible i els anem dipositant sobre un plat amb paper de cuina per eliminar tota la humitat que li quedi al bacallà i la poca aigua que desprengui el descongelat.
Mentre, el bacallà s’escorre i agafa una mica de temperatura, agafem els tomàquets, eliminem les llavors i els ratllemt. Patim l’ou dur en unes sis parts , netegem una mica d’escarola i preparem unes quantes olives negres. Ja podeu muntar el plat: els talls de bacallà al fons del plat, sobre el tomàquet ratllat , una mica d’escarola i unes quantes olives negres . Ho amanim tot amb una mica de sal, pebre negre mòlt i un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Carpaccio de bacallà

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

914 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: